Opleiding

Muziekvereniging Union biedt een uitgebreid pakket aan opleidingen. Mocht u, uw dochter of zoon muziekles bij Union willen hebben, neemt u dan contact op met coördinator opleidingen C. Kranen van onze vereniging.

Alle leerlingen van muziekvereniging Union krijgen les in het MCU te Zelhem van gediplomeerde docenten. Instrumenten waarvoor lessen gegeven worden zijn:

* Saxofoon
* Trompet/bugel
* Hoorn
* Slagwerk
* Trombone

* Uiteraard is het ook mogelijk om op andere instrumenten dan hierboven genoemd les te krijgen. Voorwaarde is wel dat het om een instrument gaat dat voorkomt in een fanfareorkest.

Voor informatie over de muziekopleidingen kunt u contact opnemen met onze coördinator opleidingen C. Kranen via email info@unionzelhem.nl.

Telefonisch bereikbaar onder nummer: 0314 622708.

Kennismaking met basisscholen.

P1120061Onderdeel van ons jeugdbeleid is een bezoek aan de basisscholen in en rond Zelhem om de hogere klassen te laten kennismaken met de fanfare. De afgelopen maand heeft een aantal leden van de Muziekvereniging Union dit bezoek gebracht aan een aantal basisscholen in en rond Zelhem. De kinderen hebben tijdens deze bezoeken kennis gemaakt met de instrumenten van het orkest en kregen de kans ze uit te proberen. Er werd geïnteresseerd geluisterd naar de uitleg over de verschillende instrumenten, maar het meeste plezier beleefden zij toch wel aan het uitproberen van de deze instrumenten. P1120059Leuk om te zien hoeveel geluid de meeste kinderen toch al uit de instrumenten kregen en hoe enthousiast zij waren.

De kinderen hebben binnenkort de mogelijkheid om een aantal gratig groepslessen te volgen om echt kennis te maken met de instrumenten en om de basis van muziek maken te leren. Voor opgave voor deze lessen is meer informatie te vinden in de brief welke versterkt is aan alle leerlingen.

Brief aan ouders: klik hier