Sponsoren

Bent u ook fan van goede muziek en wilt u Muziek vereniging Union te Zelhem steunen? Door sponsoring kunt u in de toekomst ook genieten van onze muziek en toekomstige muzikanten, leerlingen, bezoekers en de inwoners van Zelhem een geweldige ervaring bieden.

Muziekvereniging Union Zelhem is een vereniging die draait op eigen contrinutie en inzet van vrijwilligers. Om muziek te kunnen blijven maken op hoog niveau, mooie concerten te kunnen geven en ons gebouw te kunnen onderhouden hebben we sponsoren nodig. U krijgt als sponsor een speciale plek in ons muziekcentrum.

Wij zijn blij  om al een aantal sponsoren te kunnen bedanken die ons financieel willen steunen namelijk: Blokker Zelhem, Expert Zelhem, het Binnenwerk, arlettri Coaching & Counseling, Herman Bannink projecten en adviezen, tandartsenpraktijk Zelhem, Beter in beleggen en Ellens Restaurant en Kraaijenbrink training en advies.  Deze bedrijven geloven in het bieden van een podium voor goede muziek.

logo[1] www.tandartsenpraktijk-zelhem.nlblokker_logo2[1]Zelhem

www.blokker.nl

Expert-Zelhem-300x70[1]

www.expert.nl/zelhem

Logo-Het-Binnenwerk

Het Binnenwerk…maakt werk van trainingen.
alettri_logo_index1

 www.alettri.nl

imagesP6R1C690

www.beterinbeleggen.nl

img_logo[1]www.ellensrestaurant.nl

logo kraaijenbrink training en advieswww.kraaijenbrink.com

Wij zijn blij  om al een aantal sponsoren te kunnen bedanken die ons willen steunen door middel van materiaal zoals aankleding tijdens concerten, shirts voor het dweilorkest en reclamemateriaal, namelijk: Plantenverhuur Rozet, Photo-er, Tuinplan Martens, Multimate scheffer, Wolfershuus, van Campen Bouwgroep, De Dakexpert, Autosnelservice Lucri en Reclame Studio Zelhem.  Deze bedrijven geloven in het bieden van een podium voor goede muziek.

www.plantenverhuurrozet.nl

photo-er

http://www.photo-er.nl

reclamestudio zelhem

www.studiozelhem.nl

van campen bouwgroep

www.vancampenbouwgroep.nl

imagesAL77MT3Z

www.wolfershuus.nl

logo-dakexpert

www.dedakexpert.nl

multimate scheffer

www.mulitmate.nl

lucri_logo[1]www.lucri.nl

Om op een hoog niveau muziek te blijven maken hebben we nog wel een aantal sponsoren nodig. Als u geïnteresseerd bent, kunt u een email sturen naar info@unionzelhem.nl
Zowel het sponsoren van een geldbedrag als sponsoren in natura behoort tot de mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie, er is meer mogelijk dan u denkt!